Новим головним редактором газети «Точка» призначено Ніну Мещанову

1 Лютого 2010
2454
1 Лютого 2010
13:57

Новим головним редактором газети «Точка» призначено Ніну Мещанову

2454
Новим головним редактором газети «Точка» призначено Ніну Мещанову

1 лютого в газеті «Точка» змінився головний редактор. Євген Смертенко, котрий очолював видання з дня його запуску улітку 2009 року, провертається до «Сьогодні Мультимедіа». Замість нього посаду обійме Ніна Мещанова, повідомляється у прес-релізі видання.

 

Пані Мещанова останнім часом працювала прес-секретарем начальника Південно-Західної залізниці, а до цього - програмним директором телеканалу «Ера».

 

 «Я шукаю себе, - сказав він. - Повертаюся до газети "Сегодня" редактором відділу новин України», - повідомив ТК Євген Смертенко.

 

Нагадаємо, раніше він був головним редактором безкоштовної газети «Вечерком»  (закрилася через кризу), яку випускало це видавництво.

 

«Точка» - безкоштовна газета. Розповсюджується в Києві. Заснована 2009 року. Видавець - компанія The Marker.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2454
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду