Черновецький купив безкоштовний тижневик «РІО-сенс»

26 Березня 2009
8481
26 Березня 2009
16:01

Черновецький купив безкоштовний тижневик «РІО-сенс»

8481
Черновецький купив безкоштовний тижневик «РІО-сенс»

Структури Леоніда Черновецького придбали безкоштовний тижневик рекламних оголошень «РІО-сенс» із накладом понад 1 млн примірників, повідомляє proUA.

 

За інформацією видання, угода відбулась близько місяця тому. Джерелом інформації є повідомлення рекламного відділу газети, в якому видання називають частиною так званого «Київського медіахолдингу» - неформального об'єднання комунальних та приватних ЗМІ, контрольованих мером Києва. Зокрема, до цієї групи належать газети «Хрещатик», «Вечірній Київ», «Українська столиця», безкоштовна газета «Метро», журнали «7+7 я», «ТОП 10», «Мабіла», телеканал «Київ» і «Радіо Київ».

 

Адреса рекламного відділу «РІО-сенс» - вулиця Володимирська, 51-б - збігається із адресою «Київського медіахолдингу». За неофіційними даними, з наступного тижня у газеті оголошень дві сторінки будуть відведені під інформаційний контент.

 

Нещодавно газету «РІО-сенс» було перереєстровано на ТОВ «Є Технології». Видання виходить із 2003 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду