Газета «Точка» провела рестайлінг

18 Серпня 2010
11392
18 Серпня 2010
15:23

Газета «Точка» провела рестайлінг

11392
Газета «Точка» провела рестайлінг

Київська безкоштовна газета «Точка» змінила формат та концепцію подання матеріалів. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

Формат зменшився з В3 до А4. Газета відмовилася від «незручних для читання» великих текстів, зробивши ставку на невеликі новини та графічні елементи.

 

В оновленому вигляді «Точка» вийшла 17 серпня.

 

«Точка» -газета з безкоштовною дистрибуцією. Виходить по вівторках та четвергах. Вийшла на ринок на початку літа 2009 року. Видавець - компанія The Marker.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11392
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qw
5006 дн. тому
Для mark: может, банально не хватило рекламодателей на 5 номеров в неделю? А контент там был УГ, перепечатки вчерашнего корр.нет. Точка лучше, хотя последний номер тоже полон копипаста.
mark
5006 дн. тому
"15 минут" - вполне могли бы жить. Как по мне, Санден его с перепугу закрыл.
qw
5006 дн. тому
"15 минут" №2?
Игорь
5006 дн. тому
Вероятно, следующим шагом в "рестайлинге" будет уменьшение формата издания до А5, с последующим стремлением в точку... :)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду