Газета «15 минут» зменшує періодичність і закриває регіональні редакції

22 Грудня 2008
18346
22 Грудня 2008
15:21

Газета «15 минут» зменшує періодичність і закриває регіональні редакції

18346
Газета «15 минут» зменшує періодичність і закриває регіональні редакції
Безкоштовна газета холдингу KP Media «15 минут» з початку 2009 року виходитиме не 5, а 4 рази на тиждень – з вівторка по п’ятницю. При цьому регіональні редакції видання закриваються – у регіонах розповсюджуватиметься загальнонаціональний випуск.
 
Цю інформацію «Детектор медіа» отримала із власних джерел. Головний редактор газети Андрій Овчаренко повідомив «ТК», що «такий варіант подій можливий з Нового року», проте від детальних коментарів і пояснень поки що утримався. За його словами, колектив видання йде у довготривалу відпустку, і режим виходу у 2009 році обговорюватиметься після її закінчення (себто після 20-го січня).
 
Нагадаємо, газета «15 минут» мала регіональні випуски з місцевим контентом у Києві, Одесі, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську та Львові.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18346
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 "Обзор"
5609 дн. тому
Какаем мы всегда только по нужде - кризис все-таки говном раскидываться - дорогое удовольствие, а обкакиваем - по теме. Какой смысл выпускать две-три газетёнки с одинаковым контентом( те же 15 минут и тот же Обзор), попрошу ответить Вас?
"Обзор"
5609 дн. тому
У вас плохой обзор в туалете? Поэтому какаете мимо (как и здесь в комментах)? Так вам бумаги и в большом количестве не хватит по такой большой нужде
Не закрывайте обзор, а то в наше конторе туалетную бумагу в малом количестве закупать стали!
5609 дн. тому
skorpion
5609 дн. тому
Алегарфу: А может это дворник был? Как можно спутать "15-ку" и "Газету по...." в трезвом состоянии я не знаю. "15-ку" действительно по утрам раздают как и "Обзор". Кроме того "Газета р-на" и "15-ка" разные по контенту и собственику издания, так что не все равно!
Обзор
5609 дн. тому
Нас еще не купили -- ждем ответа. Из-за границы:) Нас не закроют! Газет и их полос уже стало меньше, так что даже сократившаяся реклама нам достанется.
Платная газета
5609 дн. тому
Учитывая политику Джеда (позакрывать все, что не приносит денег, к чертовой бабушке), случай с 15 минут можно действительно отнести к "оптимизации". Нечего тут удивляться. Вопрос к "Обзору". Вас уже кто-то купил? Или тоже вскоре закроют (не из-за того, что это плохая или неприбыльная газета, а из-за того, что голландцы все, что не продадут в ближайшем будущем, закроют к той же чертовой бабушке)?
2 Обзору
5609 дн. тому
Новини, що не продаються, можуть бути лише незалежними та нейтральними
Алегарф
5609 дн. тому
2 Вечерком Ну, значит, то раздавали остатки утренних "15 минут", может, даже вчерашних - не расходятся ведь, или "Газету вашего района" ("Каклета по-киевски") - не всё ли равно! Но факт того, что "Вечерком" в час пик читало полвагона (особенно почему-то после повышения тарифов на проезд...) остаётся фактом!!!
Вечерком
5609 дн. тому
2 Алегарф: если бы Вы были чуточку внимательнее, то не могли бы упустить тот факт, что "15 минут" раздают утром, а "Вечерком" - вечером, поэтому ситуация, о которой Вы говорите, совершенно невозможна! :)))
Обзору
5609 дн. тому
Если Обзор перестанет выходить - мало кто это заметит.... Какими могут быть "бесплатные новости "?
Обзор
5609 дн. тому
не дождетесь. мы будем выходить 5 раз в неделю
Алегарф
5609 дн. тому
И, кстати, финансовый кризис здесь ни при чём! Сам не раз наблюдал картину на Нивках, когда люди специально не брали "15 минут", хоть их и атаковали с двух сторон сразу на входе в подземный переход, зная, что там дальше раздают "Вечерком"...
А "Обзор" когда закроют ?
5609 дн. тому
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду