Водій машини, в якій загинув Ігор Пелих, здався міліції

13 Травня 2009
8455
13 Травня 2009
10:21

Водій машини, в якій загинув Ігор Пелих, здався міліції

8455
Водій машини, в якій загинув Ігор Пелих, здався міліції

Олег Кирилов, який сидів за кермом Honda Accord і потрапив в аварію, в результаті якої загинув відомий журналіст Ігор Пелих, з'явився в міліцію, повідомляє proUA з посиланням на «Газету по-киевски».

 

Начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ міста Києва Володимир Поліщук повідомив виданню, що водій прийшов у Голосіївський райвідділ за декілька годин до оголошення його в розшук. «Співробітники міліції збиралися вчора звертатися в Шевченківський райсуд, щоб за його санкцією офіційно оголосити цього водія в розшук, оскільки за місцем проживання він не з'являвся, а його телефон був відключений.

Але вчора у другій половині дня Кирилов несподівано прийшов у Голосіївський райвідділ міліції з адвокатом. Розповідати що-небудь про аварію він відмовився, пославшись на 63-ю статтю Конституції. Згідно зі ст. 115 КПК, його затримають на 72 години – він утримуватиметься в палаті лікарні швидкої допомоги під міліційною охороною. Оперативники, які бачили водія, відзначають, що в нього скальпована рана на голові і потрібне лікування в стаціонарі», – повідомив Поліщук.

 

Кирилов виправдовувався, що не пішов у міліцію через погане самопочуття – лежав у приватній клініці в іншому місті. Наразі правоохоронці з'ясовують, чому лікарі цієї установи не повідомили міліцію про хворого. Олег Кирилов перебуває під охороною міліції в лікарні; за словами правоохоронців, у нього серйозна травма голови, повідомляє ura-inform.

 

Якщо доведуть, що Кирилов винен в аварії, то за ст. 286 ч. 3 КК, що передбачає покарання за смерть двох і більше чоловік, йому загрожує від 5 до 10 років в'язниці. В аварії, окрім Ігоря Пелиха, загинули дві пасажирки. 26-річний Олег Кирилов – менеджер продакшн-компанії Пелиха «Роги і копита».

 

Фото з сайту Кореспондент

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8455
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 494
16.05.2009 09:55
Маргарита Чимирис, «Комсомольская правда в Украине»
13 823
13.05.2009 20:39
«Телекритика»
15 412
05.08.2008 14:43
Костя Гнатенко
для «Детектор медіа»
15 313
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Г.Б.
5463 дн. тому
Как часто веселые по жизни, легкомысленные люди, в общении приятные окружающим, погибают из-за той же своей беспечной легкомысленности...
Vadim
5463 дн. тому
Олег, наверняка, ждал, пока алкоголь выйдет. А чтобы каждый из нас в такой ситуации делал? Анализируя всю ситуацию, с погибшими, пострадавшими в другой машине, покалечаной девушкой, сдавшимся Олегом и их семьями, задумываешься, радоваться ли, если останешься жить... Впрочем, не мы это решаем...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду