detector.media
13.05.2009 10:21
Водій машини, в якій загинув Ігор Пелих, здався міліції
Водій машини, в якій загинув Ігор Пелих, здався міліції

Олег Кирилов, який сидів за кермом Honda Accord і потрапив в аварію, в результаті якої загинув відомий журналіст Ігор Пелих, з'явився в міліцію, повідомляє proUA з посиланням на «Газету по-киевски».

 

Начальник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ міста Києва Володимир Поліщук повідомив виданню, що водій прийшов у Голосіївський райвідділ за декілька годин до оголошення його в розшук. «Співробітники міліції збиралися вчора звертатися в Шевченківський райсуд, щоб за його санкцією офіційно оголосити цього водія в розшук, оскільки за місцем проживання він не з'являвся, а його телефон був відключений.

Але вчора у другій половині дня Кирилов несподівано прийшов у Голосіївський райвідділ міліції з адвокатом. Розповідати що-небудь про аварію він відмовився, пославшись на 63-ю статтю Конституції. Згідно зі ст. 115 КПК, його затримають на 72 години – він утримуватиметься в палаті лікарні швидкої допомоги під міліційною охороною. Оперативники, які бачили водія, відзначають, що в нього скальпована рана на голові і потрібне лікування в стаціонарі», – повідомив Поліщук.

 

Кирилов виправдовувався, що не пішов у міліцію через погане самопочуття – лежав у приватній клініці в іншому місті. Наразі правоохоронці з'ясовують, чому лікарі цієї установи не повідомили міліцію про хворого. Олег Кирилов перебуває під охороною міліції в лікарні; за словами правоохоронців, у нього серйозна травма голови, повідомляє ura-inform.

 

Якщо доведуть, що Кирилов винен в аварії, то за ст. 286 ч. 3 КК, що передбачає покарання за смерть двох і більше чоловік, йому загрожує від 5 до 10 років в'язниці. В аварії, окрім Ігоря Пелиха, загинули дві пасажирки. 26-річний Олег Кирилов – менеджер продакшн-компанії Пелиха «Роги і копита».

 

Фото з сайту Кореспондент

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY