Ігоря Пелиха провели в останню путь

10 Травня 2009
8181
10 Травня 2009
22:02

Ігоря Пелиха провели в останню путь

8181
Ігоря Пелиха провели в останню путь

10 травня близько тисячі людей - рідних, близьких, друзів, колег, шанувальників, - зібрались у приміщенні телеканалу ICTV на вулиці Паньківській, щоб попрощатись із Ігорем Пелихом.

 

Відомий телеведучий і продюсер загинув уранці 8 травня в автокатастрофі. Йому було 35 років. Сиротами залишились троє дітей.

 

Після прощання відбулась панахида. Поховали Ігоря на Байковому кладовищі поруч із могилою Юрія Покальчука.

 

Вічна пам'ять світлій, добрій, професійній людині, що вміла дарувати радість на лише близьким, але й усій Україні.

 

 

 

 

 

 

 

Фото Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8181
Читайте також
16.05.2009 09:55
Маргарита Чимирис, «Комсомольская правда в Украине»
13 823
13.05.2009 20:39
«Телекритика»
15 412
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мира
5447 дн. тому
дуже шкода.........до цих пір невірится
Sway
5464 дн. тому
вельмишановний ТВшник, про дівчат, які загинули в цій автокатастрофі, згадувалося в іншій статті. Звісно, для їх батьків, рідних і близьких їх смерть - трагедія куди більшого масштабу, аніж загибель Ігора Пелиха. Але тут йдеться про поховання людини, яку знали і любили мільйони телеглядачів. Не кожен працівник сфери шоу-бізнесу може таким похвалитися. Просто Ігор був СПРАВЖНІМ, а цієї риси на ТБ зараз ой як бракує. Саме тому його смерть шокувала таку кількість людей. Саме тому він назавжди залишиться у наших серцях і в нашій пам"яті. R.I.P.
ТВшник
5464 дн. тому
Вот она, избранность и после смерти. А ведь с ним погибли две девушки. А ведь это тоже чьи-то дети, чьи-то слезы. Почему даже смерть в одной машине так разделяет людей на касты. Да и вообще - о девушках - ни слова. Видать неудобная информация. К чему тогда столько фальшивой сердечности и "чистоты" помыслов?
Tuilindo
5464 дн. тому
Раніше Ігор проводжав всіх, тепер проводжали його...Миле наше Сонце, все ніяк не віриться, що тебе більше нема...Пробач, якщо щось не так...
настьо
5466 дн. тому
нехай там йому буде добре.. RIP
GH,md
5466 дн. тому
RIP!
Катя Микитюк
5466 дн. тому
Пам'яті Ігоря Пелиха Життя безодня поховала: Без жалю час перевела... І не звала, і не кричала, Лиш тихо подих забрала. І в переддень свят Перемоги, Свавільно вибігла душа... Хіба туди вели дороги? Хіба не було вороття? Тепер шукати винуватих? Але тебе вже не вернеш! Ми досі разом, чуєш, брате? Ти свій вогонь згори несеш. І цю утрату не забути Ти є суцільний позитив! Як нагорода - це відчути, Відчути те, як ти любив! Тож світла пам'ять тобі, друже! Вона навічно у серцях. Лиш доля згадками все кружить І розставляє по місцях...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду