Суд заарештував водія машини, в якій загинув Пелих

14 Травня 2009
7462
14 Травня 2009
21:08

Суд заарештував водія машини, в якій загинув Пелих

7462
Суд заарештував водія машини, в якій загинув Пелих

Міліція порушила кримінальну справу проти Олега Кирилова - водія автомобіля Honda, в якому загинув тележурналіст Ігор Пелих, повідомляє proUA. За інформацією газети «КоммерсантЪ», Шевченківський районний суд постановив утримувати підозрюваного під вартою до 15 липня.

 

За інформацією центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві, кримінальна справа порушена відносно «співробітника продюсерського центру, в якому працював Пелих». Прізвища Кирилова не називають. На момент аварії він знаходився за кермом автомобіля Honda. Справа порушена за статтею про порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті людей. 14 травня Кирилова доставили до Шевченківського районного суду міста Києва для обрання йому запобіжного заходу.

 

Нагадаємо, Олег Кирилов - водій, що сидів за кермом Honda Accord, і який потрапив в аварію, у результаті якої загинув Ігор Пелих, - з'явився в міліцію разом із своїм батьком і адвокатом. Начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук повідомив, що водій прийшов в Голосіївський райвідділ за декілька годин до оголошення його в розшук. Як відзначили в міліції, пояснень водій Honda поки не давав. Після явки в міліцію він був госпіталізований в лікарню швидкої медичної допомоги з травмою голови.

 

Ігор Пелих загинув 8-го травня в результаті аварії в Києві на проспекті Перемоги. Два пасажири автомобіля Honda, зокрема Пелих та київська студентка Олександра Колі, загинули на місці ДТП. Водій автомобіля Honda з місця події зник.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7462
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 494
16.05.2009 09:55
Маргарита Чимирис, «Комсомольская правда в Украине»
13 823
13.05.2009 20:39
«Телекритика»
15 412
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
5462 дн. тому
Муж одной из пассажирок злосчастной «Хонды» — темнокожей девушки, которая, как и Пелых, скончалась на месте (вторая девушка жива, но находится в тяжелом состоянии в больнице), внес коррективы в информацию, которую ранее распространяли СМИ. «Она моя жена, Александра Коли, у нас есть сын — двухлетний Даниэль, — сказал нам бразилец Пьер Коли. — Вечером 7 мая они с подругой Инной поехали в ночной клуб в центре Киева. А я отправился встречать в аэропорт «Борисполь» моего друга, игрока команды «Динамо» Исмаэля Бангуру, который возвращался из Донецка после матча с «Шахтером». Мы договорились с женой, что потом с Исмаэлем присоединимся к ним, но пока он привел себя в порядок с дороги, ехать нам туда уже не было никакого смысла. Как моя Александра оказалась в машине с Пелыхом, я понятия не имею – я никогда о нем не знал. Скорее всего, ребята просто предложили подвезти девчонок, кто же знал, что случится такое!» Пьер также опроверг появившуюся в интернете информацию, что Александра работала на канале М1: «Моя Саша, как и выжившая Инна, была студенткой медицинского университета и нигде не работала».
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду