«Сфера-ТВ» продаватиме рекламу на ТРК «Футбол»

13 Листопада 2008
17466
13 Листопада 2008
16:44

«Сфера-ТВ» продаватиме рекламу на ТРК «Футбол»

17466
«Сфера-ТВ» продаватиме рекламу на ТРК «Футбол»
Продавцем реклами нового супутникового телеканалу «Футбол», який у листопаді розпочав мовлення в тестовому режимі, стане компанія «Сфера-ТВ». Угода ще не підписана, однак це незабаром відбудеться, повідомив «Детектор медіа» партнер «Сфери-ТВ» Юрій Когутяк. «У нас длительные отношения с ТРК “Украина”, поэтому контракт с ТРК “Футбол” будем подписывать на несколько лет», – уточнив він.
 
Щодо відносин з іншими телеканалами пан Когутяк розповів, що «Сфера-ТВ» продовжить співпрацю з ТВі. Натомість телеканал «24», чиї комерційні можливості реалізує сейлз-хаус, наразі шукає партнерів. «Они ищут того, кто им даст гарантии. Но в данной ситуации их никто не может дать», – вважає Юрій Когутяк.
 
Так само, за словами пана Когутяка, неможливих гарантій від продавця вимагав і Перший канал, який надав перевагу сейлз-хаусу Maxximum Advertising, відхиливши пропозиції будинків продажів «ВІ-Пріоритет» і «Сфера-ТВ». «В данной ситуации рынок настолько непонятен, что любые гарантии являются лукавством. Обязательства MaxximumAdvertising нереальны: это невозможные суммы. Я думаю, что невыполнение начнется с первого же дня января», – коментує партнер «Сфери-ТВ». Нагадаємо, що Maxximum Advertising пообіцяв НТКУ 15-20 млн. гривень надходжень від реклами у 2009 році.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17466
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
просто агентство
5647 дн. тому
а по моему КТО ТО- КОГО ТО , начал просто бояться!!!Если раньше МА не был столь весомым.. то сейчас Сфера и ВИ, просто задумались что появился для них реальный конкурент, про ИР тут говорить не приходиться, до них как до другой галатики вообщем то всем....а Видак вот может пострадать... если кто то- с кем то сможет договориться по 2009!!
Виктория
5648 дн. тому
Уважаемый Юрий, не могу не комментировать Ваши непонятные для меня высказывания. Во первых, просьба коментировать действия МА более корректно, вы прекрасно знаете, сколько сфера предлагала тому же РуМьюзику .... прекрасно знаете что вы предложили УТ-1 цифры не меньше, но просто не рискнули под ними подписаться...А гарантии как известно даются под конкретные рейтинги телеканала, почему при этом сумма Вам кажется нереальной - вопрос.. Посему давайте будем более корректными в высказываниях и попросту научимся уважать рынок, себя и партнеров ...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду