«Україна» хоче через суд стягнути зі «Сфери-ТВ» 13,1 млн грн

14 Березня 2011
29039
14 Березня 2011
20:17

«Україна» хоче через суд стягнути зі «Сфери-ТВ» 13,1 млн грн

29039
«Україна» хоче через суд стягнути зі «Сфери-ТВ» 13,1 млн грн

ТРК «Україна» звернулася до Господарського суду міста Києва з позовом про стягнення з компанії «Сфера-ТВ Плюс» 13,1 млн грн. Про це повідомляє «Дело».

 

У позові йдеться про те, що ці кошти компанія заборгувала каналу відповідно до угоди про надання рекламних послуг, підписаної в листопаді 2008 року.

 

Перший розгляд справи мав відбутися ще в жовтні 2010 року, однак був відкладений на прохання відповідача. Після цього «Сфера-ТВ Плюс» подала зустрічний позов проти ТРК «Україна».

 

Після цього розгляд справи неодноразово переносили з ініціативи «Сфера-ТВ Плюс». За інформацією прес-служби ТРК «Україна», черговий розгляд має відбутися 16 березня.

 

Прес-секретар «Сфера ТВ» Валентин Войтков повідомив «Делу», що компанія «Сфера-ТВ Плюс» створювалася для співпраці з ТРК «Україна». «Після припинення каналом в односторонньому порядку договору, ми вийшли зі складу засновників «Сфера-ТВ Плюс» і жодного стосунку ані до судів, ані до подальшої фінансово-господарської діяльності підприємства не маємо», - сказав він.

 

Нагадаємо, ТРК «Україна» відмовилася від співпраці із сейлз-хаусом «Сфера ТВ» 1 вересня 2009 року. Тоді було оголошено, що ексклюзивним продавцем рекламного часу загальнонаціонального телеканалу «Україна» і тематичного «Футбол» став власний сейлз-хаус групи «Україна» «Медіапартнерство».

 

У прес-службі ТРК «Україна» деталі позову не коментують, посилаючись на те, що це конфіденційна інформація.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29039
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду