detector.media
13.11.2008 16:44
«Сфера-ТВ» продаватиме рекламу на ТРК «Футбол»
Продавцем реклами нового супутникового телеканалу «Футбол», який у листопаді розпочав мовлення в тестовому режимі, стане компанія «Сфера-ТВ». Угода ще не підписана, однак це незабаром відбудеться, повідомив «Детектор медіа» партнер «Сфери-ТВ» Юрій Когутяк. «У нас длительные отношения с ТРК “Украина”, поэтому контракт с ТРК “Футбол” будем подписывать на несколько лет», – уточнив він.
 
Щодо відносин з іншими телеканалами пан Когутяк розповів, що «Сфера-ТВ» продовжить співпрацю з ТВі. Натомість телеканал «24», чиї комерційні можливості реалізує сейлз-хаус, наразі шукає партнерів. «Они ищут того, кто им даст гарантии. Но в данной ситуации их никто не может дать», – вважає Юрій Когутяк.
 
Так само, за словами пана Когутяка, неможливих гарантій від продавця вимагав і Перший канал, який надав перевагу сейлз-хаусу Maxximum Advertising, відхиливши пропозиції будинків продажів «ВІ-Пріоритет» і «Сфера-ТВ». «В данной ситуации рынок настолько непонятен, что любые гарантии являются лукавством. Обязательства MaxximumAdvertising нереальны: это невозможные суммы. Я думаю, что невыполнение начнется с первого же дня января», – коментує партнер «Сфери-ТВ». Нагадаємо, що Maxximum Advertising пообіцяв НТКУ 15-20 млн. гривень надходжень від реклами у 2009 році.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY