ТРК «Україна» продовжує співпрацю зі «Сферою-ТВ» та веде переговори щодо продажів реклами на ТРК «Футбол»

24 Вересня 2008
15163
24 Вересня 2008
14:35

ТРК «Україна» продовжує співпрацю зі «Сферою-ТВ» та веде переговори щодо продажів реклами на ТРК «Футбол»

15163
ТРК «Україна» продовжує співпрацю зі «Сферою-ТВ» та веде переговори щодо продажів реклами на ТРК «Футбол»
Сейлз-хаус «Сфера-ТВ» продовжуватиме продавати рекламу на ТРК «Україна» у 2009 році. Цю інформацію «ТК» підтвердив засновник «Сфера-ТВ» Юрій Когутяк.
 
«Ми підписали угоду на декілька років щодо продажу рекламних можливостей телеканалу “Українаще у 2007 році. Угода продовжується автоматично, якщо результати роботи “Сфери-ТВ” є задовільними, – розповів пан Когутяк. – Той факт, що цього року майже не було закулісної метушні, говорить сам за себе. 2009 рік стане п’ятим роком нашої співпраці».
 
У прес-службі телеканалу «Україна» суму угоди не розголошують, однак наголошують на тому, що у порівнянні з минулим роком вона зросла. За словами Юрія Когутяка «більше, ніж зріс ринок» (при цьому цифри зростання ринку називаються 20 - 25%).
 
Юрій Когутяк переконаний, що у наступному сезоні «Україні» вдасться значно збільшити рейтингові показники за рахунок підвищення якості програмного продукту: «У цьому сезоні зміни, які накопичувалися на каналі за останні півтора роки, даються взнаки. “Україна” перетворилася з другорядного на канал “першого вибору”. Знаючи плани розвитку каналу, можу сказати, що це тільки початок тих змін, які вже змусили говорити про себе і професійне середовище, і глядачів. Вже сформовано команду і починають формуватися ідеї, які не тільки збільшать частку телеперегляду, а і зроблять канал незамінним при плануванні національних компаній».
 
Також у прес-службі телеканалу повідомили, що на сьогодні зі «Сферою-ТВ» ведуться переговори щодо продажу рекламних можливостей на ТРК «Футбол».
 

Компанія «Сфера-ТВ» є ексклюзивним продавцем реклами на каналі «Україна» з 2005 року. Окрім продажів, вона займається розробкою, просуванням на ринок і продажем створеного компанією Cybernetic Systems програмного забезпечення для телеканалів і структур, які продають рекламний час.  Окрім цього компанія продає рекламні можливості каналів ТВі, частково 5 каналу, "24" та ТРК "Київ".

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15163
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду