Юрій Когутяк: Договір з «Україною» діє до 2011 року, розірвати його можна лише за згодою сторін

6 Серпня 2009
24553
6 Серпня 2009
20:32

Юрій Когутяк: Договір з «Україною» діє до 2011 року, розірвати його можна лише за згодою сторін

24553
Юрій Когутяк: Договір з «Україною» діє до 2011 року, розірвати його можна лише за згодою сторін

Співвласник сейлз-хаусу «Сфера-ТВ» Юрій Когутяк повідомив ТК, що договір щодо ексклюзивного продажу рекламного часу телеканалу «Україна» чинний до лютого 2011 року. У ньому передбачено єдиний можливий варіант дострокового припинення дії – за обопільною згодою сторін.

 

Нагадаємо, «Україна» розглядає можливість припинення співпраці зі «Сферою-ТВ» та створення власного департаменту продажів.

 

За словами Юрія Когутяка, ніяких офіційних повідомлень про розрив договору компанія ще не отримувала: «Нам лише усно висловили таке бажання». У разі, якщо канал вирішить припинити співпрацю в односторонньому порядку, питання вирішуватиме суд. «Проте моя мета – досудове врегулювання. Якщо досягти її не вдасться, то подальші кроки – це вже робота юристів», - додав пан Когутяк.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24553
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду