«Сфера-ТВ» підвищила розцінки на рекламу на ТРК «Україна» на 30%, на інших каналах – на 20%

26 Листопада 2008
9661
26 Листопада 2008
16:00

«Сфера-ТВ» підвищила розцінки на рекламу на ТРК «Україна» на 30%, на інших каналах – на 20%

9661
«Сфера-ТВ» підвищила розцінки на рекламу на ТРК «Україна» на 30%, на інших каналах – на 20%
Сейлз-хаус «Сфера-ТВ», який продає рекламний час телеканалів «Україна», «Футбол», ТВі, RTVi, «Наше кино», «Київ», затвердив шоп-листи на 2009 рік. Про це «Детектор медіа» повідомила директор компанії Оксана Гончар.
 
За її словами, прайсові розцінки на рекламу на «Україні» збільшаться на 30%, на інших каналах - у середньому на 20%. При цьому існує кілька варіантів шоп-листів – у гривні та у доларах США. За словами пані Гончар, сейлз-хаус ще не визначився із курсом, за яким проводитимуться розрахунки за валютними прайсами. Вона також припускає, що з часом дедалі більше рекламодавців переходитимуть на гривню, хоча для каналів, які закупають іноземний програмний продукт та обладнання за валюту, це не зовсім вигідно.
 
«Далі, після затвердження прайс-листів, завжди йдуть переговори, під час яких встановлюється реальна ціна для окремо взятих рекламодавців. Усе залежатиме від розміру бюджетів, періоду контракту тощо. Цього року можуть з’явитися нові змінні, пов’язані з наявністю передплати і взагалі з термінами оплати», - каже пані Гончар. З каналами 24 та «MTV Україна» ведуться переговори.
 
Прогнозувати, на скільки збільшаться доходи каналів від реклами наступного року, Оксана Гончар не стала, оскільки дохід залежить не лише від розцінок, а й від рейтингів: «"Україна" має дуже амбітні плани щодо вироблення рейтингів, і вони зараз роблять усе необхідне, щоб реалізувати ці плани. Тож прогнозувати поки що зарано».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9661
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
skworrel
5647 дн. тому
наверно, речь идет о прайс-листах. Потому, что шоппинг-лист (т.н. паспорт сделки) - это детальное описание условий для конкретного клиента, включая скидки, сезонность и т.д. Т.е. то, что описывается цитатой г-жи Гончар
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду