Рекламний час Першого каналу замість «ВІ-Пріоритет» продаватиме Maxximum Advertising

11 Листопада 2008
19936
11 Листопада 2008
15:08

Рекламний час Першого каналу замість «ВІ-Пріоритет» продаватиме Maxximum Advertising

19936
Рекламний час Першого каналу замість «ВІ-Пріоритет» продаватиме Maxximum Advertising

Національна телекомпанія України (НТКУ) змінює сейлз-хаус. З наступного року рекламний час «Першого» продаватиме Maxximum Advertising. Як повідомив «Детектор медіа» перший віце-президент НТКУ Михайло Кобля, угода з Maxximum Advertising наразі перебуває на стадії підготовки до підписання.

 
За словами пана Коблі, канал залишить за собою право самостійного продажу орієнтовно 15-20% рекламного часу. Нові партнери пообіцяли забезпечувати в середньому від 15 до 20 млн грн. рекламних надходжень на рік. Це утричі більше, ніж цього року. «Ми обрали Maxximum, тому що вони готові гарантувати нам мінімальну суму річних рекламних надходжень. Усі інші претенденти нічого не гарантували, лише хотіли просто підписати контракт», - зауважив пан Кобля. Запланований термін дії угоди – рік.
 
Переговори велися також із сейлз-хаусом «Сфера-ТВ». «Первый канал предложил "Сфере-ТВ" заключить контракт на 2009 г по продаже рекламного времени на условиях гарантии. Мы сразу же отказались, поскольку считаем, что гарантировать какие-либо суммы на 2009 год безответственно», - повідомила директор «Сфери-ТВ» Оксана Гончар.
 
 
Раніше (і до кінця 2008 року) НТКУ обслуговував сейлз-хаус «ВІ-Пріоритет». Генеральний директор цієї компанії В’ячеслав Булавін прокоментував вибір клієнта так: «Если желать ответственных решений, то, наверное, выбирать нужно между нами и "Сферой-ТВ". Я могу понять, почему они пошли по третьему пути, но скажу, что любые гарантированные суммы поступлений, которые озвучиваются, одинаково фантасмагоричны – уже в силу того, что они озвучиваются сейчас, при нынешней ситуации на рынке».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19936
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
конкурент
5661 дн. тому
очень порадовала фраза: "Нові партнери пообіцяли забезпечувати в середньому від 15 до 20 млн грн. рекламних надходжень на рік" - это не гарантия, а как говорит народная пословица: "Обіцянка-цяцянка, а ... радість". Из серии может получится, а может и нет. Ну а вообще интересно посмотреть, что у ребят получится. у канала есть потенциал и 3млн. не выглядит недостижимым, хотя в нынешней ситуации им ваще будет не легко. И не потому, что с ними что-то не так, а потому что в этом году всем как никогда будут нужны деньги ;)
канал.... не ут
5661 дн. тому
Господа, если Вы хотите контракт с Государством, Вы должны по меньшей мере уважать условия Государства, иначе Вы просто выступаете в другом сегменте рынка, по-просту в другой весовой категории. Но ведь это не страшно, даже депутат Клычко не всегда был безоговорочным чемпионом.
я
5661 дн. тому
да уж....жаба она и в Африке жаба....тем более что сумма гарантии не такая уж и большая, если взять во внимание что основные рекламодатели уже сказали (см на телекритике и медиабизнесе), что бюджеты урезать не будут - не будет скорее всего инфляции, но это же не конец света!
нетральный
5662 дн. тому
так а в чем собственно то дело? ну отдали вдругой сейл канал... ну и что? пусть люди поработают, может и действительно у них лучше получиться загружать канал рекламкой.. а то я так понимаю что 50% загрузки канала ВИ на фоне эксклюзивов ИР, которая у Ви забрала все что смогла и не смогла забрать, выглядит для УТ просто ямой в этом году... а может и вообще его не продавали, а так типа хотите берите хотите не берите( и было ли кому продавать?)... а тут новые люди, я так понима не кому не мешающие особо жить на этом рынке!просто "жаба" это и самолюбие это конечно штука сильная!! а взятки там или невзятки.. давайте начнем сначала каждый с себя!это рынок и конкуренция!!!
5662 дн. тому
Каждый из этих господ о которых идет речь понимает что рано или поздно, а может перед смертью он увидит собственную бабушку с окровавленным ножом ползущую к его голове по покрывалу... не удивляйтесь, это ваша совесть
ПріоСфероКуй
5662 дн. тому
Сміхота... не могли прогарантувати 20 млн. грн (3 млн. зелені) Канал здатен заробити в рік 10 млн. у.о. В Приорітеті зі Сферою сідниці заржавіли... на горохову дієту їх
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду