Партнери «Сфери-ТБ» запустили «Телебіржу»

13 Квітня 2010
16502
13 Квітня 2010
13:56

Партнери «Сфери-ТБ» запустили «Телебіржу»

16502
Партнери «Сфери-ТБ» запустили «Телебіржу»

На українському ринку телереклами з'явився новий гравець - «Українська телевізійна біржа» («Телебіржа»).

 

Як повідомляється у релізі, це буде майданчик для прямої комунікації між рекламодавцем і телеканалом. Головним чином мова йде про канали спеціального інтересу (вузько тематичні, нішеві). 

 

За інформацією «Детектор медіа», «Телебіржа» - це новий проект партнерів сейлз-хаусу «Сфера-ТБ», Ігоря Остракова та Юрія Когутяка.  Цього року «Сфера-ТБ» співпрацює з невеликими нішевими телеканалами, переважно на неексклюзивній основі. Власне, у переліку каналів-клієнтів на сайті нової структури можна було побачити саме ці канали.  Але наразі відповідна сторінка порожня.

 

Майданчик працює на системі «Телепорт-КС», яка також належить «Сфері».

 

Кілька тижнів тому «Детектор медіа» поцікавилася в Ігоря Остракова, чим відрізнятиметься новий майданчик від сейлз-хаусу і як розмежовуватимуться їхні ролі. У відповідь пан Остраков зазначив лише, що «Телебіржа» не є клоном «Сфери-ТБ» і що списки каналів-клієнтів не дублюватимуться - планується розширення бази.

 

Комерційним директором структури працює Ірена Фешак, до цього - комерційний директор телеканалу ТЕТ.

 

Нагадаємо, до осені 2009 року «Сфера-ТБ» продавала рекламний час ТРК «Україна», але контракт було достроково розірвано.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16502
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду