ТРК «Футбол» розпочав мовлення в кабельних мережах

18 Листопада 2008
25052
18 Листопада 2008
13:32

ТРК «Футбол» розпочав мовлення в кабельних мережах

25052
ТРК «Футбол» розпочав мовлення в кабельних мережах
Нішевий телеканал ТРК «Україна» ТРК «Футбол» 18 листопада розпочав мовлення у кабельних мережах України. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер спортивного каналу Олександр Денисов.
 
«Наразі ми маємо договори з близько 160 операторами кабельних мереж. Можливо, не абсолютно всі вони увімкнуть трансляцію каналу саме сьогодні, але це станеться найближчим часом», - зазначив пан Денисов. Для операторів, із якими договорів не підписано, за його словами, розглядається варіант придбання прав умовного доступу до трансляцій (за смарт-картами).
 
Зараз трансляція каналу здійснюється у тестовому режимі. За словами пана Денисова, це зумовлене технічними причинами, перш за все необхідністю випробування обладнання. В цьому режимі канал транслюватиме виключно футбольні матчі – як наживо, так і у запису.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25052
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мк
5641 дн. тому
не баріться із "новинами"
Антон Сергеев
5641 дн. тому
В добрый путь! Побольше хороших трансляций!
дмитрий харьков
5641 дн. тому
удачи парни
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду