«Сфера ТВ» здивована результатами тендеру на обслуговування «Меню-ТВ»

5 Грудня 2007
34845
5 Грудня 2007
16:09

«Сфера ТВ» здивована результатами тендеру на обслуговування «Меню-ТВ»

34845
«Сфера ТВ» здивована результатами тендеру на обслуговування «Меню-ТВ»
Компанія «Сфера ТВ» брала участь у переговорах про реалізацію рекламних можливостей супутникового каналу «Меню-ТВ», але не знала про проведення тендеру та його результати, повідомляє «МедіаБізнес» із посиланням на директора компанію Оксану Гончар.
 
«Дуже дивно, що це був тендер, - сказала Оксана Гончар» виданню. – Канал поінформував нас, що це переговори, які ми вели про перспективи роботи у 2008 році». 30 листопада телеканал «Меню-ТВ» і будинок продажів Maxximum Advertising (продає рекламний час каналів КРТ, ТРК «Київ», Ru Music і News Оne) підписали контракт на 2008 рік. Генпродюсер «Меню-ТВ» Павло Шпіцберг повідомив «МБ», що Maxximum Advertising переміг у тендері.
 
За словами Оксани Гончар, фінансова пропозиція «Сфери-ТВ» була кращою: «Ми пропонували каналу вигідніші умови – і більше заробити, і нові технології» - однак відмовилась озвучити цю фінансову пропозицію.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«МедіаБізнес»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду