Рекламний час музичного каналу A-One продаватиме «Сфера-ТВ»

29 Жовтня 2008
12005
29 Жовтня 2008
16:27

Рекламний час музичного каналу A-One продаватиме «Сфера-ТВ»

12005
Рекламний час музичного каналу A-One продаватиме «Сфера-ТВ»
Російський телеканал альтернативної музики A-One, який 15 жовтня отримав ліцензію на мовлення української версії, цього тижня укладе угоду із сейлз-хаусом «Сфера-ТВ». Про це «Детектор медіа» повідомив директор ТОВ «Перший альтернативний телеканал А1» Вадим Гринь. За його словами, співпраця почнеться з 1 листопада.
 
Директор «Сфери-ТВ» Оксана Гончар підтвердила інформацію і додала, що ексклюзивна угода діятиме до кінця 2009 р. Канал залишить для себе 5-10% рекламного часу. На питання про обсяг обіцяних рекламних надходжень пані Гончар відповіла так: «Усе залежатиме від обсягу вироблених рейтингів та зацікавленості рекламодавців. У цьому сегменті дуже високий рівень конкуренції. Проте висока заповнюваність лідерів ніші – М1 та RU Music – свідчить про великий потенціал музичного телебачення. Тому сподіваємося, що співпраця буде плідною та довгостроковою».
 
За словами комерційного директора каналу Максима Костяного, пряма реклама буде не єдиним способом заробітку. А1 планує займатися організацією концертів, івентів та інтерактивних проектів в ефірі.
 
Щодо планів із завоювання аудиторії пан Костяниий зазначив, що канал планує посісти місце «у золотій середині» музичних каналів.
 
Ліцензію на кабельно-супутникове мовлення А1 отримав 15 жовтня. З того часу, за словами Вадима Гриня, він встиг перейти на супутник Sirius та увійти до мереж кабельних операторів, у тому числі «Воля» та «Інформаційні технології» в Києві. Технічне покриття А1 становить  20% території України, а до кінця року має збільшитися удвічі.
 
Відповідно до ліцензії, 75% мовлення телеканалу має становити продукт власного виробництва. Зазначимо, що зазвичай музичні канали просять у Нацради про квоту 50%. Проте менеджери А1 впевнені, що зможуть поступово збільшити кількість власного продукту до вказаної норми за рахунок кліпів українських виконавців та власних програм.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12005
Читайте також
03.02.2009 11:36
Светлана Соболева, «Публичные люди»
7 722
18.12.2008 10:58
Наталья Панафидина, «Экономические известия»
6 744
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ттт
5636 дн. тому
Критиканше - на самом деле покрытие даже больше чем было указано и в пакетах Воли и ИТК присутствует уже очень давно еще с лета 2007 года - где вы живете и что смотрите? И тв-панель показывает рейтинги, так что непонятно от чего-это "Критиканша" бесится и брызчет слюной?
Критиканша
5671 дн. тому
Вообще-то тех.покрытие А1 на сегодня - 10% и не похоже, чтобы они были в Воле и ИТК, но почему бы и не преувеличить показатели в пару раз? )) может, никто и не заметит? ) видимо, по мнению руководства канала, рекламодатель не имеет доступа к отчетам по тв-панели или не интересуется туда заглядывать. В любом случае - удачи каналу! Начало хорошее)
дешифратор шедевратора
5671 дн. тому
Уже. Причем с той стороны стены - еще и Дутчин с Павленко пытались. Не вышло.
masterpiecer
5671 дн. тому
M1 і RUMusic мають вбитися об стіну
qw
5671 дн. тому
Хороший канал. Удачи им. А RU Music - в топку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду