На каналі новин «24» може з’явитись еротика

19 Жовтня 2007
17482
19 Жовтня 2007
16:41

На каналі новин «24» може з’явитись еротика

17482
На каналі новин «24» може з’явитись еротика
У нічному ефірі каналу новин «24» можуть з'явитись еротичні програми. Про можливі зміни у програмній політиці каналу з метою втримання чоловічої аудиторії «Детектор медіа» стало відомо із власних джерел.
 
«Ми розглядаємо різні варіанти, шукаючи способів зробити наш ефір привабливим і цікавим для цільової аудиторії, серед них і зміни в нічному ефірі, - коментує генеральний директор каналу «24» Роман Андрейко. – Але ми розуміємо, що для цього потрібні зміни в ліцензії, оскільки в нашій програмній концепції такого не записано. Далі, напевно, коментувати не варто, бо це комерційна таємниця». Поки що, за словами пана Андрейка, документи щодо змін у програмній концепції не подані.
 
«Ми нішевий канал, і орієнтуємось на чоловічу аудиторію 25-50 років, Ця аудиторія дуже складна в тому плані, що її важко впіймати і втримати. Я завжди казав, що нашими конкурентами не є інформаційні канали (наприклад, 5-й). Наш прямий конкурент – «Мегаспорт». Якщо подивитись два графіки перегляду, то наша аудиторія найчастіше переходить саме на цей канал», - пояснив пан Андрейко.
 
Раніше канал «24» спробував розширити свою аудиторію за рахунок народних депутатів.
 
Телеканал новин «24» розпочав роботу наприкінці 2005 року. Він подає новини у 30-хвилинних інформаційних блоках, які, в свою чергу, формуються в ранковий, обідній, вечірній та нічній блоки: останні події на політичній арені України і світу, новини економіки, спорту, шоу-бізнесу, культури, технологій. Крім того, глядач отримує інформацію про погоду, курси валют, огляд преси.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17482
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 610
19.12.2007 14:06
Прес-служба телеканалу «Кіно»
17 745
06.10.2006 09:21
«Детектор медіа»
2 726
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася
6037 дн. тому
Умный человек, однако. Эту идею надо сказать Евроньюс. Хотите иметь в аудитории мужичков? Где, вашу ...., чемпионат Англии? Где снукер? Где, я вас спрашиваю, снукер. Только кусочки на Евроспорте. Его даже в новостях нет. Вот когда спортивные новости будет начинать снукер - а пойму, что у нас появился нормальный канал. А когда с новостей снукера будут начинать общие новости - я пойму, что живу в нормальной стране. Вы спрашиваете, что такое снукер? Мне жаль вас, несчастные! Канал 24, заклинаю вас - введите рубрику новости снукера - благословение Б-же будет с Вами! Б-г любит снукер.
катріна
6038 дн. тому
це, мабуть, на спецзамовлення куруса...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду