1 березня канал новин «24» святкує свою першу річницю

1 Березня 2007
2970
1 Березня 2007
13:18

1 березня канал новин «24» святкує свою першу річницю

2970
1 березня канал новин «24» святкує свою першу річницю

Сьогодні канал новин «24» святкує першу річницю. 1 березня 2006 року телеканал розпочав регулярне мовлення.

 

Перші ефіри «24» з’явилися в українському телепросторі ще в грудні 2005 року. «Ці ефіри були радше пілотними, тестовими, тривали лише 4 години на день, – коментує генеральний директор «24» Роман Андрейко. – Через два місяці ми вийшли на цілодобове мовлення. Тому формально початок мовлення був у грудні, але фактично наш ювілей саме сьогодні».

 

За словами пана Андрейка, запланована стратегія розбудови телеканалу виконана майже на 100%. Зокрема, зросла кількість програм, канал прийняв на роботу нових журналістів, операторів, дизайнерів та інших фахівців. Також розширюється покриття каналу у  кабельних мережах: «24» транслюється майже в усіх містах із населенням понад 50 тисяч. «Нас ще немає в Донецьку, однак є плани, цього року з’явитися там у кабельних мережах. Що ж до планів творчих, то цього року «24» презентує кілька нових проектів, зокрема «Шлях до успіху» – ексклюзивні інтерв’ю з відомими людьми – бізнесменами, спортсменами, акторами, але не політиками. Ми й надалі боротимемося за свого глядача завдяки оперативності новин, їх екслюзивності і якості подачі», – повідомив «ТК» Роман Андрейко.

 

В ефірі «24» на сьогоднішній знаменній даті не акцентуватимуть. Перший день народження святкуватимуть скромно, у вузькому колі працівників телеканалу, без високопоставлених гостей.  

 

«Детектор медіа» вітає канал новин «24» із його весняним святом і бажає його колективу ще більших професійних успіхів!    

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2970
Теги:
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду