Телеканал новин «24» не збирається кодувати свій сигнал на супутнику

16 Січня 2007
2965
16 Січня 2007
10:32

Телеканал новин «24» не збирається кодувати свій сигнал на супутнику

2965
Телеканал новин «24» не збирається кодувати свій сигнал на супутнику

Телеканал «24» не кодуватиме свій сигнал на супутнику. Власники супутникових антен зможуть і надалі безоплатно переглядати інформаційні програми телеканалу. Канал «24» залишається у вільному доступі, оскільки продукт телеканалу стовідсотково власного виробництва.

 

Як відомо, у 2006 році декілька національних телеканалів були змушені закодувати свій сигнал. Це пов’язане із тим, що канал, який купив права трансляції програми на певній території, зобов’язаний унеможливити перегляд ліцензійної програми поза цією територією. На думку експертів, у 2007 році процес кодування сигналу провідними українськими телеканалами продовжиться. Фактично, це означає перехід супутникового телебачення на комерційну основу, а для провідних телеканалів – втрату певної частини аудиторії.

 

Аудиторія супутникового телебачення в Україні, за інформацією каналу «24», становить понад 1 млн. індивідуальних супутникових комплектів, тобто в середньому понад 3 млн. глядачів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2965
Теги:
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду