Телеканал новин «24» – ініціатор спеціального конкурсу «Найкращі ділові новини»

20 Березня 2007
3184
20 Березня 2007
17:26

Телеканал новин «24» – ініціатор спеціального конкурсу «Найкращі ділові новини»

3184
Телеканал новин «24» – ініціатор спеціального конкурсу «Найкращі ділові новини»

Телеканал новин «24» став ініціатором спеціального конкурсу «Найкращі ділові новини». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Спецконкурс проходить в рамках головного конкурсу «Ділова Україна» фестивалю «Відкрий Україну!», який цього року вже вдруге проводить агентство «Ідея Плюс» за підтримки журналу «Телерадіокур'єр».

 

Про свої наміри заснувати додаткову відзнаку «За найкращі ділові новини» телеканал «24» заявив ще минулого року під час першого фестивалю. За словами генерального директора каналу «24» Романа Андрейка, сучасній діловій людині для прийняття правильних рішень не завжди вистачає лише інтуїції. «Інформація про фінанси, компанії і ринки – це те, що робить нашого глядача справжньою акулою бізнесу, – говорить він. – Саме тому тематика ділових новин на українському телепросторі є надзвичайно близькою каналу новин «24».

 

Прийом конкурсних робіт фактично перебуває на стадії завершення. Проте у потенційних конкурсантів ще є шанси заявити про свої роботи. Оцінювати «Найкращі ділові новини» буде компетентне журі, до якого увійдуть як представники телеканалу «24», так і люди від бізнесу – споживачі цього телевізійного продукту. Переможець спеціального конкурсу отримає від телеканалу «24» достойний приз – телекамеру, додаткові призи найкращим – професійні диктофони.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3184
Теги:
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду