Канал «24» запропонував встановити монітори в кулуарах та туалетних приміщеннях Верховної Ради

28 Березня 2007
2889
28 Березня 2007
11:31

Канал «24» запропонував встановити монітори в кулуарах та туалетних приміщеннях Верховної Ради

2889
Канал «24» запропонував встановити монітори в кулуарах та туалетних приміщеннях Верховної Ради

Телеканал новин «24» пропонує встановити сучасні високоякісні плазмові та рідкокристалічні монітори в холі біля сесійної зали та на внутрішній стороні дверцят кабінок в туалетних приміщеннях Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Генеральний директор телеканалу «24» Роман Андрейко вже звернувся до Керуючого справами Управління апарату Верховної Ради України з відповідним листом, у якому висловив пропозицію таким чином налагодити зручний доступ до новин народним депутатам у період пленарних засідань. 

 

Всі витрати, пов’язані зі встановленням моніторів і забезпеченням цілодобової трансляції новин телеканал «24» бере на себе. 

 

«За специфікою своєї діяльності народні депутати повинні постійно бути поінформованими про останні події в Україні та світі. Проте, під час пленарних засідань за браком часу вони не завжди мають доступ до засобів масової інформації, – говорить генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко. – Народні депутати належать до нашої цільової аудиторії, саме тому ми звернулися з такою пропозицією до керуючого справами ВРУ. Я переконаний, що телеканал новин «24» ідеально виконає місію інформувати народних обранців про останні події. Крім того, наш телеканал як жоден інший є зручним для перегляду навіть без звуку – добре продумані напівпрозорі динамічні титри дозволяють переглядати програми і чудово розуміти, про що йдеться в сюжеті навіть без звукового супроводу». 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2889
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду