Телеканал «24» включено до кабельних мереж Естонії

22 Червня 2007
3584
22 Червня 2007
15:56

Телеканал «24» включено до кабельних мереж Естонії

3584
Телеканал «24» включено до кабельних мереж Естонії

Посол України в Естонській республіці П. Кір’яков повідомив голову Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення В. Шевченка про те, що спільними зусиллями Національної ради та Посольства з травня цього року український телевізійний канал новин „24” включено до сітки телеканалів кабельної мережі Естонії (кабельний оператор Starman).

Віднині глядачі Естонської республіки мають змогу отримувати інформацію про події в Україні та світі українською мовою від українського мовника, який форматує себе як цілодобовий телеканал новин, повідомляє прес-служба Нацради.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3584
Теги:
Читайте також
07.10.2008 09:43
Оксана Кобинец, Украинский бизнес портал
18 615
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду