Канал «24» роз’яснив різницю між еротикою та порнографією

23 Жовтня 2007
17851
23 Жовтня 2007
11:00

Канал «24» роз’яснив різницю між еротикою та порнографією

17851
Канал «24» роз’яснив різницю між еротикою та порнографією
Прес-служба каналу новин «24» стурбована шквалом дзвінків від глядачів та журналістів, які просять прокоментувати новину про можливу появу в нічному ефірі каналу еротичного продукту. Про таку можливість «Детектор медіа» стало відомо 19 жовтня. Генеральний директор каналу Роман Андрейко підтвердив, що канал шукатиме способів утримати чоловічу аудиторію.
 
«Передусім людей цікавило те, чи не перетвориться якісний новинний телеканал у порноканал після 23-ої години.  Вважаємо за необхідне дати деякі роз’яснення. Підготовка "гарячих новинок", цікавих нашій цільовій аудиторії, не має нічого спільного із трансляцією порнофільмів. Ми справді плануємо транслювати "дорослі" програми, насамперед орієнтовані на нашу основну цільову аудиторію – чоловіків 25-50 років. Ймовірно, що "найгарячіші" з них будуть виходити в ефір пізно ввечері. Але їх контент повністю вписується у програмну концепцію каналу і не потребуватиме внесення змін в ліцензію телеканалу новин "24"», – пояснює прес-служба каналу. 
 
Нагадаємо, чітка диференціація еротики та порнографії була встановлена у лютому 2007 року Національною комісією з питань захисту суспільної моралі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17851
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nik
6036 дн. тому
вы прослушали лекцию на тему: как легко загубить бренд, когда его и так нет...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду