Канал «24» обурений висловлюваннями гендиректора RU Music i News One Рудольфа Кірноса

22 Травня 2007
3841
22 Травня 2007
14:51

Канал «24» обурений висловлюваннями гендиректора RU Music i News One Рудольфа Кірноса

3841
Канал «24» обурений висловлюваннями гендиректора RU Music i News One Рудольфа Кірноса

Інтерв’ю генерального директора каналів RU Music i News One Рудольфа Кірноса, опубліковане сьогодні інтернет-виданням «МедіаБізнес», викликало обурення у генерального директора каналу новин «24» Романа Андрейка. У своєму інтервю пан Кірнос звинуватив Романа Андрейка в тому, що він «постоянно пишет кляузы то в Нацсовет, то в GFK. То просит обратить внимание на язык вещания канала, то его наша "маленькая доля" не устраивает» тощо.

 

«Навчіться робити якісні новини і не доведеться списувати свої невдачі на "кляузника" Андрейка. А ще навчіться цивілізовано поводити себе на медійному ринку і взагалі в житті. Бо коли ви почнете красти, я також мовчати не буду, тоді доведеться називати мене "стукачем", – йдеться у відкритій відповіді Романа Андрейка, яку він надіслав на адресу «ТК». – У наш бік наговорено вже стільки бруду, а я ніяк не міг зрозуміти – чому? Тепер ясно: успіхи телеканалу новин "24" спокою не дають. Тому мені відверто байдуже, як і що ви про мене думаєте і говорите».

 

За словами пана Андрейка, це перший і останній раз, коли він публічно відповідає на такі закиди.

 

News One, як і канал «24», є супутниковим каналом новин.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3841
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду