Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 квітня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 квітня 2024 року

6 Квітня 2024
281

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 квітня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
281
Гральний бізнес та вступ до НАТО.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 квітня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 квітня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону повторили частину етеру гостьової студії. Цей слот припав на чергування телеканалу «Інтер».

Із нардепом Данилом Гетманцевим («Слуга народу») у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про обмеження роботи онлайн-казино. Він сказав, що у 2023 році гральний бізнес вийшов з тіні, оскільки держава отримала 10,4 мільярда гривень. Та додав, що все ще є можливості для вдосконалення боротьби з лудоманією та підвищення кількості податків для цього бізнесу. На думку гостя, реклами азартних ігор взагалі не має бути.

Команда телеканалу «Рада» організувала гостьову студію у середмісті Києва. Обговорювали тему спорту та якості життя. Гостями були співавтор та головний методист програми президента «Активні парки» Вадим Данільченко та народна депутатка Леся Забуранна («Слуга народу»). Остання розмірковувала про довголіття та якість життя в Україні.

Радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко розповідав про російську дезінформацію та висвітлення у Росії українських спецоперацій. За його словами, за рік російська пропаганда сильно змінилась. Якщо рік тому були ті, хто говорив про програші росіян, то сьогодні у країні запровадили військову цензуру.

Віталій Безгін, народний депутат від «Слуги народу», говорив про стан столичного метрополітену. Та висловив нерозуміння, чому місто з величезним бюджетом не долучається до допомоги військовим.


У блоці «1+1» з радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком обговорили вступ України до НАТО. Також до блоку включались прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та прем’єр-міністерка Литви Інґріда Шимоне.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
281
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду