Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 листопада 2023 року

27 Листопада 2023
463

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
463
Пам’ять про голодомори та історія Нюрнберзького процесу.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада»,  ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ми — Україна» у програмі «Параграф» розмірковували про історію Нюрнберзького процесу й покарання представників тоталітарних режимів.

У блоці «Ради» кандидат політичних наук, виконавчий директор Міжнародної асоціації малих громад Олексій Буряченко говорив про підтримку України з США.

Військовий оглядач Олександр Мусієнко розповідав про успіх українських атак на Чорноморський флот Росії та відведення внаслідок цього ворожих кораблів.

У неділю продовжили обговорювати тему голодоморів в Україні. Гостем студії був президент «Світового конгресу українців» Павло Ґрод. Народний депутат, голова групи з міжпарламентських зв'язків з Естонією Арсеній Пушкаренко («Слуга народу») також розмірковував про історичну пам’ять, він включався в ефір зі скверу біля пам'ятника жертвам голодоморів у Києві.

Радник керівника Офісу президента України Сергій Лещенко під час включення розповідав про знищення росіянами портової інфраструктури України в контексті російської політики знищення українців.

Історикиня та дослідниця Стефанія Демчук у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорила про історію свята Святого Миколая.  А експерт ринку нафтопродуктів Сергій Куюн обговорював з ведучим ситуацію на ринку пального в цілому.

У блоці ICTV/СТБ продовжували говорити про голодомори, вчинені проти українського народу у XX столітті. Історик та публіцист Олександр Зінченко розповів про свою нову роботу — «Голодомор. Літописці». 


У блоці  «1+1» у ТСН підбивали підсумки тижня. А вечірній етер продовжила команда телеканалу  «Інтер». Тут Міністр аграрної політики Микола Сольський дав розлоге інтерв’ю: про Міжнародний саміт продовольчої безпеки, який відбувся в Києві, та допомогу країнам, які потерпають від голоду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
463
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду