Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 листопада 2023 року

30 Листопада 2023
446

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
446
План проведення виборів у Росії та українські режисери.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада»,  «1+1»,  ICTV/СТБ.

Блоків каналів «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Добу 27 листопада почала команда «Інтера», а згодом естафету перейняла команда каналу «Рада». Тут говорили про підготовку Кремля до виборів президента Росії, лозунги та зменшення популярності теми війни на території Росії. Це коментували політичний консультант Дмитро Васильєв та виконавчий директор Української гельсінської спілки з прав людини Олександр Павліченко

Пізніше до ефіру приєднався політолог Олег Лісний. Він вважає, що світова спільнота має зрозуміти, що виборів у Росії бути не може, а відтак до Володимира Путіна треба ставитися як до диктатора. 

Говорили й про можливі проблеми з енергопостачанням. Народний депутат України, член комітету парламенту з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк («Слуга народу») розповідав про генерацію електроенергії: Україна працює на межі споживання, а аварії пов’язані з погодою.

У блоці  «1+1» у студії був український кінорежисер і військовослужбовець ЗСУ Олег Сенцов. Він розповідав про мікс між службою та зніманням відео. Далі показали інтерв’ю з новим послом України у Великій Британії Мартіном Гаррісом.

Крім того, в етері транслювали інтерв’ю із Героєм України Дмитром Бубликом. У відвертій розмові з журналісткою Наталкою Нагорною боєць, який служить у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила із 2014 року, говорив про втрати на війні, складність комунікацій із родинами загиблих, про підтримку та любов.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з Володимиром Кудрицьким, головою правління національної енергетичної компанії «Укренерго», обговорювали ситуацію в енергосистемі, зокрема, проблеми пов’язані із негодою, атаками дронів.

Закон про нацменшини обговорювали з Іриною Стефанішиною, віцепрем'єр-міністеркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, релігієзнавцем Віктором Єленським та заступником міністра освіти та науки України Євгеном Кудрявцем.


Також гостем студії став ще один режисер та військовослужбовець — Ахтем Сеїтаблаєв.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
446
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду