Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада 2023 року

25 Листопада 2023
288

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
288
Протезування військових, експорт зерна та підготовка законів до євроінтеграції.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Інтера», а саме у програмі «Обличчя», показали інтерв’ю з Оксаною Куянцевою, членкинею правління організації «Восток SOS». Говорили про евакуацію українців із небезпечних територій та створення безпечних просторів для дітей та батьків. 

У дискусійній студії «Ради» питання стабільності курсу валют та успіхи реформ Національного банку Україн коментував доктор економічних наук Василь Фурман.

Речник командування повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, який майже щодня коментує ворожі атаки з повітря, у блоці ICTV говорив про мінімальну кількість шахедів, які атакували Україну в ніч на 24 листопада. Він сказав, що ворог інколи запускає мінімум шахедів, щоб вночі українці не спали й чатували.

У блоці ICTV ведучий марафону Freedom Сергій Єременко включався як гість. Він розповідав про збір коштів на підтримку одного з підрозділів Сил територіальної оборони.

Згодом у блоці «Ради» говорили про експорт українського продовольства. Член комітету парламенту  з питань аграрної політики Дмитро Соломчук («Слуга народу») говорив про доставку українського зерна у понад 30 країн світу.

Євроінтеграційні процеси у студії «Ради» коментувала ще одна народна депутатка («Слуга народу») Євгенія Кравчук. Вона говорила про прийняття найближчими тижнями законів, необхідних для євроінтеграції.

Про лікування та реабілітацію поранених на фронті військових, протезування говорили з Іриною Констанкевич («За майбутнє»). Вона розповіла у тому числі про створення тимчасової слідчої комісії щодо умов лікування поранених воїнів.

Військовий експерт Михайло Самусь у блоці «1+1» підбивав підсумки тижня на лінії фронту. Він сказав, що прориву російських військ не сталося, втім армія Росії намагається атакувати і змусити українське військо переміщатися, щоб спробувати прорватися у декількох точках.

У дискусійній студії блоку «1+1» говорили із політичними коментаторами та оглядачами Валентином Гладких, Петром Олещуком, Максимом Джигуном.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
288
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду