Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада 2023 року

30 Листопада 2023
457

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
457
Інтерв’ю із військовими та отруєння дружини Буданова.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ,  «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

Ефір почала команда Суспільного — показали інтерв’ю із Героєм України, командиром батальйону К-2 54-ї ОМБр Кирилом Вересом, записане на Донеччині. Підрозділ військового тримає оборону на Соледарському напрямку. 

Юристка регіонального Центру прав людини Катерина Рашевська розповідала, що росіяни вчергове готують списки на депортацію українських дітей. 

Військовий підрозділу «Хаджибей» Нацгвардії Юліан Гончаренко розповідав про роботу саперів на Херсонщині — знешкодження інженерних загороджень та мінних полів.

До блоку «1+1» запросили коментувати військову ситуацію оглядача Олександра Мусієнка. Він говорив зокрема про отруєння Маріанни Буданової, дружини очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова. Спікер вважає, це могла бути помста за операції на тимчасово окупованих територіях та території Росії тощо. 

Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович у розлогому інтерв’ю розповідала про підприємства, які виготовляють протези. Потужності працюють на максимумі, говорить міністерка, але журналістка згадувала, що на протезування є черги. 

Про проблеми російського оборонного бюджету у блоці ICTV говорили з воєнним аналітиком Іваном Ступаком.

Свободу слова обговорювали у студії із народним депутатом України Ярославом Юрчишиним («Голос»). Одним із найбільших викликів він назвав визволення полонених журналістів. Зокрема, Вікторії Рощиної, яка зникла безвісти кілька місяців тому.

Мовне питання коментував ветеран ЗСУ, колишній військовополонений Максим Колесніков


У студії голова Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк («Слуга народу») розповідала про відбудову та казала, що у грудні очікується, що держава зможе розраховуватися житловими сертифікатами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
457
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду