Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року

30 Листопада 2023
329

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
329
Шторм у Чорному морі та розслідування авіакатастрофи у Броварах.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Керівник безпекових програм центру глобалістики «Стратегія XXI» Павло Лакійчук коментував ситуацію в Чорному морі: шторм та його вплив на конструкцію окупаційного Керчинського мосту. 

Далі в ефірі повторили кілька блоків новин, розмовну студію, у якій обговорювали Закон про нацменшини. Повторили підсумковий випуск новин попередньої доби.

У блоці «Інтера» керівник Центру трансплантології «Першого медоб'єднання Львова» Максим Овечко розповідав про трансплантації серця, кількість яких зросла навіть попри воєнний стан.

Політичний коментатор Володимир Фесенко розмірковував про майбутнє членство України в НАТО. Він вважає, що Україну в Північноатлантичний Альянс не приймуть до завершення війни. А військовий оглядач Михайло Самусь коментував шторм у Чорному морі та його вплив на війну. Він прогнозує відновлення активних бойових дій найближчими днями — ЗСУ адаптуються до будь-яких обстави та продовжують боротьбу.

Про звершення Державним бюро розслідувань справи щодо торішньої авіакатастрофи у Броварах, де загинуло керівництво МВС України, говорили у блоці «Ми — Україна». Це коментувала радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян. Вона прозвітувала, що іноземні експерти допомагали проводити експертизи й експерименти, а підозрювані співробітники ДСНС ознайомлюються з матеріалами справи.

Про важливість визнання низки дій Росії екоцидом та відновлення навколишнього середовища розповідав міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець

З керівником пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександром Перцовським обговорювали додаткові рейси у Будапешт та Відень. 

У блоці Суспільного член «Економічного дискусійного клубу» Олег Пендзин розмірковував про ціни на харчі.


Журналістка фінської національної телерадіокомпанії YLE Тамара Данилова говорила про закриття кордонів Фінляндії з Росією. Нагадаємо, що Фінляндія повністю закриє кордон з Росією із 30 листопада до 13 грудня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
329
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду