Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада 2023 року

3 Грудня 2023
209

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
209
Накопичення Росією ракет та перспективи вступу України до ЄС та НАТО.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У блоці каналу «Рада» із Володимиром Омельченком обговорювали стан української енергосистеми. Він сказав, що в підтримці критичних інфраструктурних об’єктів держава розраховує у тому числі на кошти міжнародних партнерів. 

Експерт-міжнародник Максим Невітлайло коментував створення державами-партнерками оборонного простору за участі України. Він сказав, що не варто розглядати цей союз як альтернативу НАТО.

Політолог Максим Джигун розмірковував про вступ України в Європейський союз. Він вважає, що Росія намагається всіляко протидіяти цьому.

Ефір марафону продовжила команда «Ми — Україна». Заяву Столтенберга про накопичення Росією арсеналу ракет на зиму обговорювали з речником командування повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом

Ймовірне отруєння дружини голови Головного управління розвідки миш’яком та ртуттю обговорювали з колишнім очільником ГУР Валерієм Кондратюком. Він сказав, що вже є докази, що за отруєнням стоять спецслужби ГРУ РФ, адже аналогічні випадки їхньої роботи відомі нашим фахівцям. 

Суспільне, яке продовжило цієї доби марафон, робило кілька включень щодо влучань ворожих снарядів у житловий сектор в Новгородівці Донецької області. Зокрема, коментував ситуацію речник рятувальників у Донецькій області Станіслав Болдін

Підсумки ради Україна – НАТО обговорювали з колишнім міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Він назвав логікою слабкості заяви НАТО, що вони готові прийняти Україну в члени Альянсу після перемоги. 

Голова Антимонопольного комітету Павло Кириленко під час включення говорив про повернення перевірок бізнесу, які почнуться 1 грудня.  


У блоці «Інтера» народний депутат України Микита Потураєв («Слуга народу») говорив про бойкот Росії в ОБСЄ, куди її приїхав представляти міністр закордонних справ Лавров.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
209
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду