detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
14.11.2023 17:32
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року
Поведінка армії Росії на фронті, інтерв’ю з форуму NV та підготовка до зими.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали:  «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці працювала команда телеканалу «Інтер». Традиційно протягом однієї години транслювали дискусійну студію каналу «Рада». З Михайлом Колісником, професором Київської школи економіки, обговорювали валютні коливання. Довготермінових підстав для укріплення національної валюти немає, вважає експерт. 

У блоці «Інтера» показали інтерв’ю з Катериною Приймак, співзасновницею руху Veteranka. Це було у програмі «Обличчя» Дмитра Чистякова.

Також в ефірі повторили підсумковий випуск новин з Аллою Мазур, який транслювали минулої доби. 

У блоці «Рада» ситуацію на фронті обговорювали з Олегом Калашніковим, начальником пресслужби 26 артилерійської бригади. Він підтвердив, що на північному фланзі російські війська стали більш активними. 

Покращення протиповітряної оборони України обговорювали з військовим експертом, полковником Петром Черником

Також у цьому блоці показали інтерв'ю із письменником Сергієм Жаданом. . Жадан говорив, що на більшості українських культурних заходів сьогодні збираються кошти на військо. Також мова йшла про збільшення активності молоді. 

У блоці «1+1» цього дня йшлося про ситуацію на українсько-польському кордоні, де понад тиждень триває блокада кордону з обох боків. Обговорювали це питання з Анатолієм Макаренком, головою митного комітету Федерації роботодавців України.


Наприкінці доби в ефірі марафону працювала команда ICTV. Про успіхи української дипломатії говорили із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. Днями він зустрічався з іноземними колегами в Берліні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY