Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 листопада 2023 року

10 Листопада 2023
352

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
352
Загибель помічника Залужного та нарощування кількості снарядів у Росії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1»,  ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна цієї доби в національному етері не було.

У блоці Суспільного показали інтерв’ю зі старшим лейтенантом, командиром 3 штурмової роти 1 штурмового батальйону 3 окремої штурмової бригади ЗСУ Володимиром Фокіним. З ним говорили про те, як правильно мобілізовувати в армію нових людей. Також він критикував якість доріг у тилових містах України.

Тему реабілітації у блоці «1+1» ведучі обговорювали із Василем Стрілкою, директором департаменту високотехнологічної медичної допомоги та інновацій МОЗ України. Він сказав, що у 2023 році реабілітацію у стаціонарних умовах пройшли понад 75 тисяч пацієнтів, амбулаторно — понад 82 тисячі. Зачепили у розмові й тему навчання реабілітологів. Стрілка сказав, що наразі фахівців не бракує.

Про зиму на фронті говорили з керівником розвідцентру сил оборони Естонії Анстом Ківісельгом. Він сказав, що Росія намагається нарощувати кількість снарядів для атак, а ще зауважив, що з Північної Кореї росіяни отримали від 300 до 500 тисяч снарядів. Також головний естонський розвідник говорив про дрони, які виготовляються з іранських запчастин, та інші потужності військового виробництва Росії. 

У блоці ICTV/СТБ обговорювали загибель помічника Залужного та роботу Державного бюро розслідувань. Тетяна Сапьян, радниця із комунікацій ДБР, щодо загибелі помічника Залужного Геннадія Частякова сказала, що зараз у слідства є кілька версій і її колеги вже призначили низку експертиз, які допоможуть розкрити справу.

Про звіт Єврокомісії, у якому пропонується розпочати переговори щодо вступу України в ЄС, говорили у блоці ICTV/СТБ із заступником керівника Офісу президента Ігорем Жовквою.

Цю ж тему продовжили обговорювати у блоці каналу «Рада» із першим заступником голови Верховної ради України Олександром Корнієнком («Слуга народу»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
352
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду