Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня 2023 року

27 Вересня 2023
317

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
317
Бюджет 2024 та військова допомога.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна», Суспільного та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

На початку нічного блоку, у якому працювала команда телеканалу «Рада», показали запис пленарного засідання Верховної Ради та брифінги народних депутатів. 

Про військову допомогу Україні говорили з політичними коментаторами Олегом Лісним та Олексієм Буряченком. Останній говорив про далекобійні ракети ATACMS та переваги, які вони відкриють для ЗСУ. Також він сказав, що рішення передати ракети було ухвалено ще до візиту президента Зеленського до США. Крім того, Буряченко розмірковував про експорт українського зерна.

Про бюджет у 2024 році говорили з народними депутатами Роксоланою Підласою («Слуга народу») й Тарасом Батенком («За майбутнє»). Загалом команда телеканалу «Рада» працювала протягом дванадцяти годин. За цей час до гостьових студій долучилося 28 спікерок та спікерів.

У блоці «1+1» про російську пропаганду та міф щодо підриву Хрещатика нацистами говорили з головою Українського інституту національної пам'яті Антоном Дробовичем.

З представницею президента України в АР Крим Тамілою Ташевою у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про суспільні настрої у Криму та поради людям. Пані Ташева сказала, що з 2022 року у Криму почали розповсюджувати інструкцію, яка закликала відселятись якомога далі від російських військових об’єктів.


Про перевірки військово-лікарських комісій говорили із заступником керівника Національної поліції України Дмитром Тишлеком. Щодо покарань для ухилянтів, то правоохоронець зазначив, що вони несуть відповідальність за дачу хабаря, може йтися про ув’язнення строком до десяти років.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
317
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду