Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 вересня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 вересня 2023 року

7 Вересня 2023
664
7 Вересня 2023
23:40

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 вересня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
664
Лобізм Пінчука, форум Яценюка та електронні декларації.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 вересня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 вересня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У блоці Суспільного показали інтерв’ю з директоркою госпіталю для ветеранів «Лісова поляна» Ксенією Возніциною. Вона розповіла про допомогу військовим і проблеми, з якими працює госпіталь. Також показали інтерв’ю з українським режисером Ахтемом Сеітаблаєвим. І повторили частину етеру попередньої доби.

Протягом першої години блоку «1+1» повторили випуск «Нічної варти», у якому говорили з представником Центру дослідження трофейного озброєння та військової техніки Андрієм Рудиком.

Про відкриття реєстрів із деклараціями говорили з народною депутаткою Оленою Шуляк («Слуга народу»). Вона сказала, що декларації будуть відкриті через рік. Та згадала про тих, хто нібито був активно проти роботи декларування, виокремивши депутатську групу Дмитра Разумкова та його особисто.

Також у блоці «1+1» показали новий випуск програми телеканалу «2+2» «Оперативний черговий», гостем студії був керівник Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан.

У новинному блоці телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет про виставку про злочини Росії в Україні. Коментаторами у ньому були український бізнесмен Віктор Пінчук, якого протитрували як філантропа, та голова Офісу президента Андрій Єрмак. Зазначимо, що Віктор Пінчук — власник медіагрупи StarLigjhtMedia, до якої входять телеканали ICTV та СТБ.

Також показали сюжет про Київський безпековий форум. Поміж коментаторів  поставили виступ голови форуму та колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. Для сюжету брали відео Фонду Яценюка «Відкрий Україну».


У блоці телеканалу «Рада» показали відкриття Третього саміту перших леді та джентльменів і виступи Олени Зеленської й самого президента України. Трансляція форуму тривала протягом шести годин етерного блоку телеканалу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
664
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду