Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року

23 Липня 2023
672

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
672
Виїзна студія у Вишгороді та повернення податків.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 липня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Показали новий випуск програми «Обличчя», гостем якого була координаторка волонтерського напрямку військового підрозділу «Стугна» Альона Скіченко.

Годину етеру в нічному блоці транслювали гостьову студію «Ради». У ній спілкувалися з нардепом Федіром Веніславським («Слуга народу»), військовим оглядачем Василем Павловим, військовослужбовцем та депутатом Київради Юрієм Федоренком та політичним коментатором Дмитром Левусем. Говорили про життя ветеранів після війни та їхню участь у державотворенні, а також про політичну позицію Володимира Путіна та вплив на цю позицію бунту Євгенія Пригожина. 

Розтрачання бюджетних коштів під час війни обговорювали з народним депутатом Дмитром Наталухою («Слуга народу»). Зокрема, він говорив про законопроєкт, який має зупинити нецільові закупівлі.

Команда телеканалу «Рада» зробила виїзну гостьову студію у Вишгороді на Київщині. У ній працювали Ольга Нємцева та Максим Зборовський, Ганна Гомонай та Вадим Колодійчук.

З політичним коментатором Георгієм Біркадзе цього дня говорили про потреби України у зброї, роботу зернового коридору та відбудову. Тему безробіття коментував народний депутат Михайло Цимбалюк («Батьківщина»), а про повернення податків говорили з народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк («Слуга народу»).


У блоці «1+1» про внутрішньополітичну ситуацію в Росії говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Також він сказав, що США здається, що вони на щось впливають, зокрема на ситуацію в Росії. Тоді як насправді Сполучені Штати не впливають на процеси в Росії. Цей епізод показали двічі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
672
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду