Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 квітня 2023 року

11 Квітня 2023
882

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
882
Ситуація на передовій та якість освіти.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону показали програму Дмитра Чистякова «Обличчя». А також протягом трьох годин транслювали матеріали попередньої доби. Зокрема, повторили підсумковий випуск тижневих новин. Інтерв’ю з педіатром та блогером Євгенієм Комаровським. Та програму «Акцент», в якій говорили з народним депутатом України VI скликання Євгенієм Добряком та політкоментатором-міжнародником Максимом Ялі. Під час показу плашки «повтор» на екрані не було.

Блок «1+1» розпочався з повтору частини випуску «Нічної варти», яка була в етері 7 квітня 2023 року. Ведучі говорили з аналітикинею Медійної ініціативи за права людини Анастасією Пантелєєвою та головою правління громадської організації «Центр громадянських свобод» Олександрою Матвійчук.

Двічі у блоці телеканалу «1+1» показали включення керівника громадської організації «Український центр безпеки та співпраці» Сергія Кузана. Він розповідав про оперативну ситуацію на фронту. Крім нього, ситуацію на фронті коментували підполковник Національної гвардії України Михайло Крижанівський та голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

У блоці «Ради» ситуацію на передовій коментували: речник командування повітряних сил Юрій Ігнат, начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня  Наталія Гуменюк, речник Національної гвардії Руслан Музичук, речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський, військовослужбовець та депутат Київської міської ради Юрій Федоренко, військовослужбовець та екснардеп від  «Свободи» Юрій Сиротюк.

Про проведення Національного мультипредметного тесту говорили з директоркою «Українського центру оцінювання якості освіти» Тетяною Вакуленко.

Розірвання договору оренди з Українською православною церквою Московського патріархату на споруди Почаївської Успенської лаври у блоці Суспільного обговорили з народними депутатами Євгенією Кравчук («Слуга народу») та Володимиром В’ятровичем («Європейська Солідарність»). 


Знесення старих будинків коментували Олена Шуляк («Слуга народу») та Олексій Кучеренко («Батьківщина»). Далі для обговорення цієї теми також включили президента «Конфедерації будівельників України» Льва Парцхаладзе.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
882
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду