detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
07.04.2023 11:32
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року
Візит Володимира Зеленського до Польщі та премія для того, хто приземлить літак на Червоній Площі.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Цієї доби у нічному слоті марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Шість годин етеру складалися з повторів, зокрема двічі показали підсумковий випуск новин попереднього дня. Під час повторів, у тому числі новин, плашки «повтор» на екрані не було.

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Польщі Анджея Дуди у блоці «Ради» обговорили з політкоментаторами Ігорем Петренком, Богданом Ференсом, Олександром Мусієнком і Володимиром Фесенком, пресофіцером бригади швидкого реагування Національної гвардії України Харитіном Старським, народною депутаткою Ларисою Білозір («Слуга народу»), народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу») і нардепом Єгором Чернєвим («Слуга народу»). 

Проведення соціологічних опитувань у Росії та ставлення росіян до економічних проблем у гостьовій студії «Ради» коментував керівник «Інституту конфліктології та аналізу Росії» Олександр Шульга. Нагадаємо, що він має авторську програму «Без вас» на каналі «Рада».

Про виселення представників УПЦ МП з Києво-Печерської лаври та православні лаври загалом у блоці Суспільного говорили з митрополитом Переяславським і Вишневським Православної церкви України Олександром Драбинком та представником УПЦ МП — митрополитом Ніжинським та Прилуцьким Климентом Вечерею.

Про зустріч президента Росії Володимира Путіна та президента Білорусі Олександра Лукашенка у гостьовій студії Суспільного говорили з політичними коментаторами Ігорем Рейтовичем та Олегом Саакяном.

Звільнення Криму військовим шляхом та ймовірність переговорів України з Росією у блоці «1+1» коментував радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

Володимир Яценко, який наразі займається виробництвом дронів, говорив про премію у 20 мільйонів гривень для українського виробника, що зможе приземлити свій літак на Червоній площі у Москві 9 травня. Також він сказав, що премія зберігається у Monobank. Зазначимо, що Яценка протитрували, як співзасновника Monobank.


Стосунки Заходу з Китаєм у дискусійній студії «1+1» обговорювали з політкоментатором Володимиром Фесенком, білоруською блогеркою Тетяною Мартиновою, послом України у Польщі Андрієм Дещицею та керівником «Центру громадської аналітики "Вежа"» Валерієм Клочком.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY