detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
25.03.2023 21:15
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 березня 2023 року
Росія у Радбезі ООН та Сі Цзіньпін у Москві.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Перші чотири з половиною години нічного блоку, у якому працювала команда Суспільного, складались з повторів. Зокрема, повторили частину етеру попередньої доби та інтерв’ю, які транслювали 17 та 19 березня. Далі показали інтерв’ю з військовим медиком Сергієм Сисоєвим, режисеркою Уляною Горбачевською та військовослужбовцем Максимом з позивним «Доц».

Керівник з розвитку політики у сфері телекомунікацій Мінцифри Тарас Стеценко у блоці телеканалу «Ми — Україна» розповідав про те, що міністерство хоче запровадити контроль швидкості інтернету.

Головування Росії у Радбезі ООН в гостьовій студії «Ми — Україна» коментував постійний представник України при ООН у 2015-2019 роках Володимир Єльченко. За його словами, Росії не дадуть пролобіювати питання, які суперечитимуть інтересам України.

Політичний коментатор Микола Давидюк у блоці «Інтера» говорив про притягнення Росії до відповідальності за воєнні злочини та викрадення українських дітей. Також говорили про результати візиту Сі Цзіньпіна до Москви. Загалом коментатор пробув у студії 35 хвилин.


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ розповідав про роботу Офісу та президента на міжнародній арені, зокрема взаємодію з Китаєм.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY