Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року

4 Лютого 2023
1427

Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1427
Саміт Україна — ЄС, розширення повноважень Нацради з питань телебачення і радіомовлення та інтерв’ю з Урсулою фон дер Ляєн.
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоку «Інтера» показали новий випуск програми «Обличчя», а також повторили інтерв’ю зі співаком Колею Сергою та програму «Акцент», гостями стали воєнні експерти Олександр Мусієнко та Василь Павлов. Блок «1+1» розпочали з повтору частини «Нічної варти», яка була в етері 31 січня 2023 року.

Також до гостьової студії «1+1» наживо запросили кореспондентку ТСН Наталію Ярмолу. З нею говорили про її інтерв’ю зі Славенкою Дракулич, хорватською журналісткою, яка була свідком трибуналу над колишнім президентом Югославії Слободаном Мілошевичем, та з франко-британським правником Філіпом Сендсом. Саму розмову з Сендсом показали в етері нацмарафону після гостьової студії. Тоді як інтерв’ю зі Славенкою Дракулич вийшло 26 травня 2022 року.

https://youtu.be/ic2dTPqkTt4

З головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольгою Герасим'юк у блоці телеканалу «Рада» говорили про її візити до регіонів ы розширення повноважень Нацради відповідно до нового медійного законодавства. Вона сказала, що зараз Нацрада ще працює за старим законодавством, оскільки нове набере чинності 1 квітня. Проте вже зараз збирається доказова база, щоб блокувати всіх, хто працює проти України. Також вона розповіла про підписання меморандуму між Нацрадою та Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки ы оборони України.

Двічі протягом доби у слотах «Ради» і Суспільного вмикали депутата Європарламенту Андрюса Кубілюса. З ним говорили про створення так званого «інтеграційного Рамштайна», який має допомогти Україні швидше вступити до Європейського Союзу. У блоці «Ради» перед включенням Кубілюса показали сюжет про зустріч дружини президента України Олени Зеленської з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Також у блоці Суспільного показали інтерв’ю з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, президентом Європейської ради Шарлем Мішелем та народною депутаткою України Іванною Климпуш-Цинцадзе.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1427
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду