Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2023 року

30 Січня 2023
824

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
824
Вибори у Чехії, ситуація на передовій та інтерв’ю з Ігорем Кондратюком.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний слот Суспільного здебільшого складався з повторів підсумкового випуску новин, гостьової студії та інтерв'ю, які транслювались попередньої доби. Крім того, повторили інтерв’ю з координаторкою платформи United24 Ярославою Гресь, президентом Української ліги американського футболу Юрієм Гундичем та інтерв’ю з відеожурналістом Євгеном Малолєткою, які транслювались 20, 22 та 24 січня.

Також у нічному слоті показали інтерв’ю Єлизавети Цареградської з українським телеведучим та продюсером Ігорем Кондратюком.

Говорили про роботу з медіа, продюсування виконавців, незалежність у роботі, початок та завершення кар’єри. Показали також інтерв’ю Софії Челяк з експертом із довгострокових стратегій Євгеном Глібовицьким.

Ситуацію на передовій у слоті «Ми — Україна» обговорювали з речниками різних підрозділів української армії, військовослужбовцями та воєнними експертами. Зокрема до гостьової студії долучились начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, начальник об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напряму Євгеній Єрін та речник командування повітряних сил Юрій Ігнат. Гуменюк та Ігнат регулярно долучаються до етерів національного телемарафону з його початку. Єрін долучився до коментування подій на передовій із кінця листопада 2022 року та вже мав 50 включень, тоді як Гуменюк й Ігнат вже мають 228 та 177 включень відповідно.

Загалом у блоці телеканалу «Ми — Україна» цього дня було 22 гостьових включення.

До гостьової студії «Інтера» наживо запросили політичного коментатора Андрія Вігірінського. З ним говорили про обрання нового президента Чехії. Ним став Петр Павел, який з 2015 по 2018 роки був головою Військового комітету НАТО. На думку Вігірінського, війна в Україні вплинула на вибір громадян Чехії, які обрали фахового військового. Зокрема, за словами Вігірінського, Павел зміг скористатись на виборах помилкою опонента, який сказав, що чехи не можуть воювати з росіянами, що розходиться із суспільними настроями у Чехії.

До гостьової студії ICTV/СТБ запросили директора газопостачальної компанії «Нафтогаз України» Сергія Бєляєва. З ним говорили про забезпечення українців газом, роботу постачальника останньої надії та  тарифи на комунальні послуги.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
824
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду