detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
04.02.2023 14:13
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього лютого 2023 року
Саміт Україна — ЄС, розширення повноважень Нацради з питань телебачення і радіомовлення та інтерв’ю з Урсулою фон дер Ляєн.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоку «Інтера» показали новий випуск програми «Обличчя», а також повторили інтерв’ю зі співаком Колею Сергою та програму «Акцент», гостями стали воєнні експерти Олександр Мусієнко та Василь Павлов. Блок «1+1» розпочали з повтору частини «Нічної варти», яка була в етері 31 січня 2023 року.

Також до гостьової студії «1+1» наживо запросили кореспондентку ТСН Наталію Ярмолу. З нею говорили про її інтерв’ю зі Славенкою Дракулич, хорватською журналісткою, яка була свідком трибуналу над колишнім президентом Югославії Слободаном Мілошевичем, та з франко-британським правником Філіпом Сендсом. Саму розмову з Сендсом показали в етері нацмарафону після гостьової студії. Тоді як інтерв’ю зі Славенкою Дракулич вийшло 26 травня 2022 року.

https://youtu.be/ic2dTPqkTt4

З головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольгою Герасим'юк у блоці телеканалу «Рада» говорили про її візити до регіонів ы розширення повноважень Нацради відповідно до нового медійного законодавства. Вона сказала, що зараз Нацрада ще працює за старим законодавством, оскільки нове набере чинності 1 квітня. Проте вже зараз збирається доказова база, щоб блокувати всіх, хто працює проти України. Також вона розповіла про підписання меморандуму між Нацрадою та Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки ы оборони України.

Двічі протягом доби у слотах «Ради» і Суспільного вмикали депутата Європарламенту Андрюса Кубілюса. З ним говорили про створення так званого «інтеграційного Рамштайна», який має допомогти Україні швидше вступити до Європейського Союзу. У блоці «Ради» перед включенням Кубілюса показали сюжет про зустріч дружини президента України Олени Зеленської з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Також у блоці Суспільного показали інтерв’ю з президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, президентом Європейської ради Шарлем Мішелем та народною депутаткою України Іванною Климпуш-Цинцадзе.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY