detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
04.01.2023 16:08
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року
Ситуація на Київщині й в інших регіонах, новорічне привітання Зеленського і формат світової безпеки від Подоляка.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Цієї ночі у блоці «Ради» знов говорили про новорічне привітання Володимира Зеленського. До розмови цього разу запросили політкоментатора Володимира Фесенка. Спікер проаналізував вплив звернення на міжнародну й національну авдиторії. Говорив зокрема, що українців готують до тривалої боротьби з агресором. Також він розповів, що у новорічних привітаннях багато світових лідерів згадували Україну, не уточнивши, хто саме. Розмова з політкоментатором тривала десять хвилин.

Про те, яким буде рік у Росії, говорили з політкоментатором Валентином Гладких.

Про ситуацію на Київщині та у столиці у блоці ICTV/СТБ говорили з начальником Київської обласної військової адміністрації Олексієм Кулебою та першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником. Загалом про ситуацію в інших регіонах говорили з головою Авдіївської міської військової адміністрації Віталієм Барабашем, заступником голови Сумської ОВА В'ячеславом Печененком та головою Херсонської МВА Галиною Луговою,

На початку блоку «Ми — Україна» на екрані розмістили плашку з повідомленням, що президент України провів засідання Ставки головнокомандувача. Нічого конкретного про перебіг і результати засідання не повідомили.

З радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком у блоці «Інтера» говорили про переформатування світової безпеки. Він сказав, що після програшу Росії необхідно відразу трансформувати та реабілітувати міжнародні організації, які не впорались із викликом російської агресії.  

О 21:00 розпочався показ фільму «Кіборги».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY