Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»

Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»

1 Липня 2021
2037
1 Липня 2021
12:58

Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»

2037
Двоє провайдерів із Київської області вирішили відмовитись від своїх ліцензій. Провайдер з Івано-Франківська припинив свою діяльність. А компанія з Хмельницької області отримала ліцензію провайдера програмної послуги.
Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»
Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензії провайдера програмної послуги ТДВ «Компанія Бест», м. Ірпінь та ДП «ТРК «Регіон» ТОВ «Іма», м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 1 липня.

За словами представника провайдера «Бест», компанія вирішила відмовитись від надання послуг  телебачення, однак надалі надаватиме послуги щодо підключення користувачів до інтернету.

Нагадаємо, у грудні 2020 року компанія вже заявляла про такі плани. Тоді ж власник компанії «Бест» Олексій Зіневич назвав інформацію про відмову від надання послуг телебачення, озвучену представником компанії в Нацраді, фейком. Він уточнив, що послуги телебачення абонентам надаватиме замість ТДВ «Компанія "Бест"» інша його компанія – ТОВ «Бест-ТВ».

Також на прохання компанії регулятор анулював аналогову та цифрову ліцензію ДП «ТРК «Регіон» ТОВ «Іма», м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області. За словами членів Нацради, серед причин компанія вказала нерентабельність діяльності.

Ще один провайдер з Івано-Франківська – ДП «Нетгруп-телеком» просив анулювати ліцензію у зв’язку з припиненням діяльності. Нацрада задовольнила його прохання.

Натомість регулятор видав ліцензію провайдера програмної послуги за аналоговою технологією ДП «Телекомпанія «Лотос» ПФ «Лотос», м. Старокостянтинів Хмельницької обл.

Ілюстрація: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2037
Читайте також
20.05.2021 13:31
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
9 294
03.09.2020 16:25
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 519
10.02.2020 19:56
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду