Нацрада анулювала ліцензії десяти компаніям

Нацрада анулювала ліцензії десяти компаніям

10 Лютого 2022
5139
10 Лютого 2022
16:06

Нацрада анулювала ліцензії десяти компаніям

5139
Більшість провайдерів, які відмовляються від ліцензій з Донецької та Луганської області.
Нацрада анулювала ліцензії десяти компаніям
Нацрада анулювала ліцензії десяти компаніям

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензії низки радіокомпаній та провайдерів на їх прохання. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 10 лютого.

Зокрема, відмовились від своїх ліцензій радіостанції: ТРК «ЛОЗОВА», м. Лозова Харківської обл. (проводове, позивні: «Радіо «Лозова»), КП Ізюмської районної ради «ТРК «Оріана»,     м. Балаклія Харківської обл. (ефірне FМ, позивні: «Говорить Балаклія»), КП Старосамбірського радіомовлення «Голос Прикарпаття», м. Старий Самбір Львівської обл. (ефірне, позивні: власна музична композиція «Голос Прикарпаття»), ПП «Радіокомпанія «Місто», м. Гадяч Полтавської обл. (проводове, позивні: «Радіокомпанія «Місто»), ПП «ТРК «Західна столиця», м. Львів(проводове, позивні: «Громадське слово»).

Також регулятор анулював ліцензії провайдерів: ПП «Досуг», м. Бахмут Донецької обл., ПП «Луренет», м. Лисичанськ Луганської обл., ТОВ «Пітнет», м. Лисичанськ Луганської обл., ТОВ «Орбіта», м. Миргород Полтавської обл. ПрАТ «Фарлеп-інвест», м. Київ.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Нацрада анулювала ліцензії п’ятьом компаніям на їхнє прохання.

Скріншот відео: Національна рада/YouTube

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5139
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду