Нацрада анулювала ліцензії Новому каналу та ще чотирьом компаніям

Нацрада анулювала ліцензії Новому каналу та ще чотирьом компаніям

22 Грудня 2021
2960
22 Грудня 2021
15:04

Нацрада анулювала ліцензії Новому каналу та ще чотирьом компаніям

2960
Новий канал відмовився від аналогової ліцензії у Донецькій області.
Нацрада анулювала ліцензії Новому каналу та ще чотирьом компаніям
Нацрада анулювала ліцензії Новому каналу та ще чотирьом компаніям

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення вирішила анулювати ліцензії п’ятьом компаніям на їхнє прохання. Такі рішення регулятор прийняв на засіданні 22 грудня.

ТОВ «Новий канал» (логотип «Н»), м. Київ, відмовляється від своєї ліцензії на ефірне аналогове місцеве мовлення НР № 00030-м від 09.11.2015. Ця ліцензія передбачала мовлення Нового каналу на 33 ТВК обсягом 12 годин на добу на територію Донецька, Макіївки, Селидового, а також Амвросіївського, Волноваського, Мар’їнського, Старобешівського і Ясинуватського районів.

ПП «Ділове радіо» (позивні «Радіо Мрія»), м. Сміла Черкаської обл., припиняє діяльність через ліквідацію підприємства. Радіостанція мовила на частоті 100,4 МГц на території м. Кам’янки та Кам’янського району цілодобово.

Ще два проводові радіомовники просили про анулювання ліцензій через припинення діяльності, зокрема, це: 

  • Редакція Лановецького районного комунального радіомовлення, м. Ланівці Тернопільської обл. – мовила 2 години на тиждень у м. Ланівцях і Лановецькому районі Тернопільської області;
  • КО «Жмеринська міськрайонна редакція ефірного радіомовлення «Обрій», м. Жмеринка Вінницької обл., – мовила 1 годину 15 хвилин на тиждень у м. Жмеринці і Жмеринському районі Вінницької області.

Провайдер програмної послуги ТОВ «Теле-радіокомпнаія «Віва», м. Вугледар Донецької обл., вирішив анулювати IPTV-ліцензію через брак коштів для оплати роялті правовласником одночасно за двома технологіями – аналоговою та IPTV.

Нагадаємо, 18 листопада регулятор анулював ліцензії п’яти компаній.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2960
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду