detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
01.07.2021 12:58
Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»
Нацрада анулювала ліцензії провайдерів «Бест» та «Регіон»
Двоє провайдерів із Київської області вирішили відмовитись від своїх ліцензій. Провайдер з Івано-Франківська припинив свою діяльність. А компанія з Хмельницької області отримала ліцензію провайдера програмної послуги.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення анулювала ліцензії провайдера програмної послуги ТДВ «Компанія Бест», м. Ірпінь та ДП «ТРК «Регіон» ТОВ «Іма», м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 1 липня.

За словами представника провайдера «Бест», компанія вирішила відмовитись від надання послуг  телебачення, однак надалі надаватиме послуги щодо підключення користувачів до інтернету.

Нагадаємо, у грудні 2020 року компанія вже заявляла про такі плани. Тоді ж власник компанії «Бест» Олексій Зіневич назвав інформацію про відмову від надання послуг телебачення, озвучену представником компанії в Нацраді, фейком. Він уточнив, що послуги телебачення абонентам надаватиме замість ТДВ «Компанія "Бест"» інша його компанія – ТОВ «Бест-ТВ».

Також на прохання компанії регулятор анулював аналогову та цифрову ліцензію ДП «ТРК «Регіон» ТОВ «Іма», м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області. За словами членів Нацради, серед причин компанія вказала нерентабельність діяльності.

Ще один провайдер з Івано-Франківська – ДП «Нетгруп-телеком» просив анулювати ліцензію у зв’язку з припиненням діяльності. Нацрада задовольнила його прохання.

Натомість регулятор видав ліцензію провайдера програмної послуги за аналоговою технологією ДП «Телекомпанія «Лотос» ПФ «Лотос», м. Старокостянтинів Хмельницької обл.

Ілюстрація: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY